1- بعد از خريدن ظروف رويي ، قبل از استفاده ، مي توانيد داخل ظرف را آب بريزيد ، چند قاشق سركه اضافه كنيد و آن را چند دقيقه روي اجاق قرار دهيد تا بجوشد و بعد آب آن را خالي كرده و از ظرف استفاده كنيد، هرگز سياه نمي شود.
2- اگر اين ظروف سياه شده ، براي تميز كردن آن از سيم ظرف شويي و صابون استفاده كنيد
3- اگر اين ظروف بر اثر سرخ شدن يا پختن غذا سياه شده ، ظرف خالي را روي اجاق قرار دهيد و شعله را روشن كنيد . با اين كار تمام قسمت هاي سياه ظرف به صورت دود از ظرف خارج مي شود و ظرف شما كاملاً سفيد مي شود . به شرط اينكه بعد از خاموش كردن اجاق ، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشيد. چون اين كار باعث سوراخ شدن ظرف مي شود.
براي مشاهده و خريد محصولات با كيفيتي عالي و قيمتهاي نازل از فروشگاه اينترنتي كيچي بازار ديدن فرماييد.
- چهارشنبه ۰۸ شهریور ۹۶ ۱۹:۱۲
- ۱۰ بازديد
- ۰ نظر